Список форумов ГавГав.Инфо :: Форум ГавГав.Инфо :: Форум
Форум портала ГавГав.Инфо

ФотоальбомФотоальбом FAQFAQ   ПоискПоиск   ПользователиПользователи   ГруппыГруппы   РегистрацияРегистрация 
 ПрофильПрофиль   Войти и проверить личные сообщенияВойти и проверить личные сообщения   ВходВход 

Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов ГавГав.Инфо :: Форум -> Общий форум
Предыдущая тема :: Следующая тема  
Автор Сообщение
Methew
Посетитель

СообщениеДобавлено: 14/03/2026 17:29    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Geçenlerde işten sonra kendimi gerçekten çok yorgun hissediyordum ve biraz dinlenmeye ihtiyacım vardı. İstanbul’da yaşayanlar bilir, günlük hayatın temposu bazen oldukça yoğun olabiliyor. Bu yüzden evime yakın bir masaj hizmeti bulup biraz rahatlamak istedim. Daha önce farklı yerler denemiştim ama bu sefer daha profesyonel bir hizmet bulmak istiyordum. Birkaç gün araştırma yaptıktan sonra güzel bir seçenek buldum ve deneyimim beklediğimden daha iyi geçti.

Araştırma yaparken masozplatform.com sitesini gördüm ve açıkçası oldukça faydalı buldum. Sitede İstanbul’da çalışan birçok masözün profili bulunuyor ve her profil oldukça detaylı hazırlanmış. Mesela masözün adı, sunduğu hizmetlerle ilgili kısa bir tanıtım yazısı ve İstanbul’da hangi bölgelerde hizmet verdiği bilgisi yer alıyor. Ayrıca profilin kaç kez görüntülendiği de yazıyor ve bu da biraz fikir veriyor. Bazı profillerde fotoğraflar ve uzmanlık alanları da bulunuyor, örneğin Bali masajı, rahatlama masajı veya spor masajı gibi seçenekler. Örneğin Masöz Meyra sertifikalı belgeli elit bir masöz bayanım şeklinde kendini tanıtıyor, istanbul masöz Ceyda ise profesyonel masöz bayanım diyerek sunduğu hizmetleri anlatıyor.

Ben de bu profilleri inceleyip evime en yakın olan hizmeti seçtim. Profilde yazan bilgiler sayesinde karar vermek oldukça kolay oldu. Randevu günü gittiğimde ortam oldukça sakin ve temizdi. Masaj başlamadan önce hangi masaj türünü istediğim soruldu ve buna göre bir uygulama yapıldı. Seans boyunca oldukça profesyonel bir yaklaşım vardı ve gerçekten rahatladığımı hissettim.

Platformda dikkatimi çeken başka bir şey de farklı semtlerden çok sayıda seçenek bulunmasıydı. İstanbul’un birçok bölgesinde hizmet veren kişiler olduğu için herkes kendine yakın birini bulabiliyor. Özellikle Istanbul masöz arayan biri için böyle bir platform oldukça pratik görünüyor. İnsanlar hem konuma göre hem de profil açıklamalarına göre seçim yapabiliyor. Ayrıca profil görüntüleme sayıları da hangi hizmetlerin daha çok tercih edildiğini anlamaya yardımcı oluyor.

Genel olarak benim için oldukça olumlu bir deneyim oldu diyebilirim. Yoğun bir şehir hayatında bazen insanın gerçekten biraz rahatlamaya ihtiyacı oluyor. Böyle durumlarda doğru hizmeti bulmak oldukça önemli. Ben sadece kendi deneyimimi paylaşmak istedim çünkü memnun kaldım. Eğer İstanbul’da yaşayan ve masaj hizmeti arayan kişiler varsa, biraz araştırma yaparak güzel seçenekler bulabileceklerini düşünüyorum.
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов ГавГав.Инфо :: Форум -> Общий форум Часовой пояс: GMT + 3
Страница 1 из 1

Перейти: